Телеканал

Телеканал "Десятка"

Стрічка новин Учнівської Республіки "Громадянин ХХІ століття"

четвер, 16 лютого 2012 р.

Телеканал «Десятка» запускає новий сезон


Вже з 20 лютого на телеканалі «Десятка» (www.yatv.ru/Ten) стартує новий сезон, що пройде під незмінним гаслом «Завжди в десятку».

У цьому сезоні «Десятка» оновлює дизайн, який зі слів прес-служби телеканалу обіцяє бути стильним, динамічним, теплим та енергійним.

Канал запускає в ефір уже анонсовані проекти «За кадром» та «Улюблений трек». Окрім того, глядачі каналу побачать в ефірі й інавгурацію президента Учнівської Республіки «Громадянин ХХІ століття», перші випуски новин та ряд іншим програм, що поступово вийдуть в ефір.


Як повідомили у прес-службі телеканалу, випуски новин створюватимуться за правилом «один сюжет - один випуск». До речі, сюжети виходитимуть у двох форматах - формат «подія очима журналіста» та формат «без коментарів».

Також до нового сезону телеканал запускає офіційну групу «Вконтакті» (www.vk.com/club34957540).

- Ми прагнемо, щоб глядач став членом спільноти під назвою «Десятка». Для цього ми і створили групу, яка наповнена безліччю інтерактивних функцій. – розповідає Анна Семікова, міністр преси та зв’язку Учнівської Республіки «Громадянин ХХІ століття». – Також усі відео телеканалу будуть розміщуватись і надалі у спеціальній рубриці «Прямий ефір» на сайті Учнівської Республіки та на каналі Youtube. Окрім того, ми надалі підтримуємо партнерські зв’язки із київським телеканалом «Інтелект-TV», «Energ1x Production» (м.Кам'янець-Подільський) та продовжуємо PR-кампанію у мережі Інтернет та ЗМІ, яку розпочали у грудні минулого року. А з весни телеканал "Десятка" разом із "Інтелект-TV" розпочинає спільний проект "Невідома Україна".


«За кадром». На знімальних майданчиках телеканалу «Десятка» постійно створюються нові проекти. Але те, що залишається поза камерою, як правило, не виходить за межі телестудії. Гумористична програма "За кадром" привідкриває завісу таємниць навколо створення програм телеканалу. Кожен випуск - це сім епізодів зі знімального майданчика. Забутий текст, зіпсовані дублі, не стримані емоції, переживання, казуси – усе тут.


«Улюблений трек». Програма надає можливість молоді, яка серйозно займається музикою та співом, показати себе. Це своєрідний майданчик для показу авторських музичних відео та кліпів. Метою проекту є надання медійної підтримки юним талантам не тільки Кам’янець-Подільської ЗОШ №10, а й усієї України.

0 коментарів:

Дописати коментар

 

Перегляди сторінки за останній тиждень